mandag 8. februar 2016

Sex... og mat

Å benytte sexleketøy sammen med en partner er aldri feil...
Du vet hvor du finner Norges beste utvalg av sexleketøy antar jeg... (riktig svar er erotikknett.no)
Men uansett, du trenger ikke bruke masse penger på å shoppe, du kommer langt med det du allerede har i kjøleskapet.

Første regel når man skal innta et måltid, er at tallerkenene er rene. Så, hopp i dusjen og vask hverandre med såper som lukter godt før dere inntar hvilestilling med frukter og annet spiselig.

Husk å legge noe under slik at lakenene ikke blir seige og klissete. Det er mulig de blir det av andre safter, men fruktflekker kan være vriene å få bort. For å gjøre opplevelsen ekstra erotisk, kan man starte med å mate hverandre med små fruktbiter. Ananas, papaya, kiwi eller syrlige epler. Ananas har ellers rykte på seg for å gi kjønnssaftene en søtlig smak…

Ert og pirr gjerne litt. Hold fristende munnfuller foran partnerens munn, for så å dra dem tilbake. Vin vil bidra til å gjøre dere mer løsslupne, men velg en god en og ikke for mye.
Ellers er det like mye moro i fun light som reklamen tilsier. Saft, honning eller champagne dryppet på kroppen og slikket vekk smaker søtt og virker pirrende.
Champagne på magen kiler og sprudler på tunga. Utveksling av små munnfuller med brusende drikke er også en måte å øke intimiteten på.
Eller hvorfor ikke prøve en annerledes tequilavariant? Salt på magen og tequila i navlen. Sitronskiven kan deles av to.

Krem på boks kan brukes til mer spennende aktiviteter enn å pynte bløtkaka. Sprut i vei, og dander for eksempel med jordbær og kiwi. Så er det bare å fråtse i frukt og krem. Dekk særlig følsomme områder som brystene, klitoris og penis med krem og slikk det langsomt og lett bort. Et triks er å barbere bort alt kroppshår på forhånd, så slipper dere hår i munnen. Barbert hud er også mer sensitiv overfør berøring.

Ikke tenk på kaloriene, de renner bokstavelig talt vekk når dere kommer til hovedretten. Ta for dere av fruktfatet og hverandre. Nå kommer vi til fruktmosingen. Myk frukt massert på huden kan være en riktig erotisk følelse, pluss at fruktsyrene er ufarlig for huden, og sikkert sunt også. Massér i sirkler, og gi inntrykk av at du synes mottakeren er til å spise opp.

Noe annet som også er syrlig og bra for magen, er yoghurt. Prøv å gi oralsex med munnen full av yoghurt. Det er kaldt, veldig vått og en fint avbrekk fra all frukten. Hvis du er lysten på noe enda søtere, kan du eksperimentere med litt sjokoladesaus.

Tegn morsomme mønstre som smilemunner og rare dyr på kroppene til hverandre og vær så barnslige som mulig. Det kan faktisk bli hysterisk morsomt. Det berømte isbit-trikset kan også tjene som en pause i banketten. Hold isbiten i munnen, drypp iskalde dråper på innsiden av lårene, på magen og i halsgropen. Bind for øynene gjør det hele mer uforutsigbart. Uforutsigbart er bra.

Det du derimot ikke vil, er å bli overrasket av venner og kjente som stikker innom en tur. Det dere driver med er ikke ekkelt, men det er ikke sikkert venninnen din deler din mening. Trekk dessuten for vinduene. Det er ikke alle naboer som liker å bivåne slike typer måltider...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar