søndag 15. juli 2018

De 9 beste wand vibratorene

Wand vibratorer er den korrekte betegnelsen på det som ofte kalles magic wand.
Magic wand kommer fra hitachi sin originale, første wand vibrator og blir (mis)brukt av en rekke produsenter som forsker å gi inntrykk av at de selger den originale.
Vel, den originale, finnes ikke å få kjøpt i Norge.
Når det er sagt, finnes det wand vibratorer på markedet som de fleste anmeldere av sexleketøy mener er mint like gode om ikke bedre, enn originalen!
O-wand
O-wand er en luksus oppladbar wand vibrator som leverer kraftige, dype vibrasjoner.
Den byr på masse forskjellige vibrasjoner, god og enkel regulering og sist men ikke minst: Den er vanntett!
O-wand er kanskje den beste wand vibratoren på markedet i dag, litt svakere og ikke med like dyp vibrasjon som Doxy sine vibratorer, men du slipper ledningen og du kan bruke den i vann.
Minus: Tung
Doxy (x3)
Doxy har tre forskjellige modeller, de er ganske like, så vi beskriver alle under ett, siden alle tre fortjener en plass på denne listen.
Doxy wand: Standard utgaven er absolutt blant det beste på markedet og bloggere i hele verden er begeistret.
Det er en gjennomgående oppfatning at den er bedre enn den originale magic wand vibratoren, det å få bloggere som har elsket en vibrator i 15 år, til å si at en ny er bedre, er en prestasjon i seg selv.
Dype, rumlende vibrasjoner som er litt, men ikke mye, kraftigere enn den originale magic wand vibratoren.
Den byr på et godt utvalg av forskjellige vibrasjoner, inkludert en berg og dalbane vibrasjon.
Doxy die cast: Når det gjelder vibrasjoner og regulering er den identisk med den vanlige doxy vibratoren, men den har et langt mer eksklusivt utseende, med en kropp laget i aluminium.
Hodet er også dekket av et lag ren silikon, i motsetning til den vanlige doxy vibratoren.
Doxy 3: Skiller seg fra de to første, ved at den er en del mindre.
Den er nesten like kraftig som de to førstnevnte, dvs. blant markedets aller kraftigste og byr på vibrasjoner som er nesten like dype.
En prestasjon det står respekt av.
Har også samme regulering og samme utvalg av vibrasjoner som de to førstnevnte.
Kroppen minner om Die Cast utgaven og hodet (som kan skrues av) er dekket av silikon.
Kan ikke benytte seg av de samme koppene som vanlige wands, siden hodet er mindre, men benytter seg av de samme som blant annet palm power.
Det mindre hodet gjør det lettere å fokusere vibrasjonen på et lite punkt, samtidig som at den reduserte størrelsen gjør vibratoren lettere og enklere å håndtere.
Minus: Pris, doxy vibratorene er relativt dyre.
European magic wand
En wand vibrator som forsøker å gi inntrykk av at den er en europeisk versjon av den originale, både med navn og design.
Den har ingenting med originalen å gjøre, men det forhindrer ikke at dette er en god wand vibrator.
Minus: Prisen er uforholdsmessig høy, både doxy og O-wand leverer mer til lavere pris. Og vi liker i prinsippet ikke kopier som forsøker å utgi seg for noe annet enn det de egentlig er.
MX fighter
I Norge må dette kunne kalles den originale wand vibratoren, stor, klumpete og med et design bare svigermor kan elske.
Legg til at lydnivået er på et nivå man sjelden finner på en moderne vibrator.
Vi tar den uansett med her, for det er en klassisk vibrator med virkelig kraftig og dyp vibrasjon.
Minus: Designet minner om 1970, hodet er ikke rundt så man kan fks. ikke benytte disse koppene som kan benyttes på de fleste andre wand vibratorer.
Palm power
Palm power har fått flere strålende omtaler i Norge og anbefales av mange.
I forhold til de aller beste wand vibratorer, er det det litt mye bzzz og litt lite rumle-rumle, men så er den også en del billigere enn de beste.
For ikke snakke om mindre, de fleste wand vibratorer er ca 30 lange, palm power er ca 19 cm, det er en ganske betydelig forskjell…
Den finnes i både en oppladbar og en versjon med ledning.
Begge er omtrent like kraftige.
Minus: Ikke like kraftig som de beste og hodene de fleste wand vibratorer benytter passer ikke på plam power (men de har en egen serie med hoder)
LELO magic wand stor
Det er sjelden vi anbefaler produkter fra LELO, hovedsakelig fordi de har lansert en haug med mindre gode produkter de siste årene OG satt opp prisene voldsomt.
Den store magic wand vibratoren deres er dog et hederlig unntak.
DE benytter seg av magic wand navnet, men vibratoren har ingenting ved utseende som gjør at den minner om «den originale» derfor er vi villige til å tilgi navnet.
Denne vibratoren byr på kraftig, dyp vibrasjon som kan måle seg med de beste, de er fks. kraftigere enn de du finner i den originale magic wand vibratoren.
Minus: Høy pris og har tidligere hatt problemer med de oppladbare batteriene.
Le Wand
Veldig kraftig wand vibrator, men på tross av hva som står på esken leverer den mer buzz vibrasjon enn de beste wand vibratorene på markedet.
Dersom du ønsker massevis av kraft og foretrekker de raske vibrasjonene, fremfor de dype rumle vibrasjonene, så er dette vibratoren for deg.
Den byr på et tonn med forskjellige vibrasjoner og pulseringer og fremstår som gjennomgående solid laget.
Det er mange som ikke nådde opp på denne listen, inkludert Fairy vibratorene, bodywand, 50 shades wand, shibari og mange andre mindre kjente merker.
Hovedproblemet for de fleste, er at vibrasjonen generelt er for svak/høyfrekvent, at det er for få saklige tilbakemeldinger å finne, eller at bygg kvaliteten er for dårlig.
Denne serien med artikler bygger på omtaler i en rekke av verdens største sexleketøy blogger og generelle kunde tilbakemeldinger.
Vi har også tatt egne erfaringer med i betraktning, for at listen faktisk skal vise de beste produktene, ikke det som er lettest tilgjengelig.
Det kan derfor også være produkter på denne listen som er umulig/vanskelige å få kjøpt i Norge.
Det eneste unntaket er at den orginale hitachi magic wand som burde stått på wand listen ikke er med, siden den ikke skal selges til Norge (den kan bestilles via sider som ebay og amazon, men da er sjansen stor for at du ender opp med en kopi og ikke den originale)
Både den og den oppladbare utgaven hadde fortjent en plass på listen over de beste wand vibratorene i verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar